Om Sandnes Bygg Kontroll

Sandnes Bygg Kontroll AS

         et takstfirma drevet av Bjørn Olav Horn.


Bjørn Olav har jobbet med nybygg siden 2004 og har lang erfaring i faget. I 2014 startet utdanningen til å bli en autorisert takstmann hos Norsk Takst.

2017 ble Sandnes Bygg Kontroll etablert med godt samarbeid med andre seriøse takstmenn i distriktet.Hvorfor velge oss?


Det er mange takstmenn å velge mellom, men noen er mer seriøse enn andre. Enkelte kan føles "kjøpt og betalt" og hovedoppdragsmengden kommer ofte fra utbyggere eller entreprenør, mens andre takstfirma har en mer jevn fordeling av interesser.


Til syvende og sist er det lovverket, tekniske byggforskrifter med tilhørende veiledninger og preaksepterte løsninger sammen med monteringsveiledninger som styrer hva som er "korrekt bygd" i enhver byggesak.


Velg derfor en takstmann som er uavhengig, og som jobber både med forbrukere og proffparter og som legger vinn på at rett skal være rett og at bygg skal kunne tåle å stå ute i vær og vind!


Da er du kommet til riktig firma, enten du er en forbruker eller en proffpart, vi ønsker at boliger som oppføres blir bygd med færre feil og mangler enn slik det er pr. dag, spesielt er det ønskelig at våtrom skal ha mindre feil da disse er svært kostbare for forsikringsselskaper og boligeiere å utbedre.


Bjørn Olav har bred kompetanse på mange felt som både tømmermann og takstmann, men som takstmann har han spisskompetanse på overtakelse av ny bolig, derunder lovverk, byggtekniske forskrifter, norske standarder og kontrakter.


Han er også spesielt interessert i våtrom og utfører gjerne uavhengig kontroll på din bolig!
VÅRE ØNSKER FOR FREMTIDEN


At boliger skal tåle å stå ute


Mindre byggefeil


Mindre slurv